23.9.09

BEYAZIT AMCASI VE BİZİM ÇOCUKLAR

Geçtiğimiz haftalarda Beyazıt Abimler bizdelerdi ailecek yenilen keyifli bir yemekten sonra Ceren Beyazıt Amcası ve Döne ablasını odasında çay içmeye davet edince onlarda hatırını kıramayarak misafir oldular Ceren hanımın odasına O da onlara kendi çay takımıyla çay kahve servisi yaptı bu arada da sohbet ettiler bol bol bir de hatıra olarak resim çektirdi çünkü Ceren Beyazıt amcasını çooooooook seviyor bizde ayrı yeri vardır eşinin ve kendisinin onu tanıdıkça insan ne kadar mütevazi ve ne kadar her konuda bilgi sahibi diye hayrete düşüyor iyi ki tanımışım dediğim ender insanlardandır kendisi. Birde Beyazıt abi komiser olduğu için Ceren sevmediği arkadaşı olursa seni Beyazıt amcama söylerim diye korkutuyor hemde onun tabancası bile var kocaaaaaaaman diye anlatıyor çocuklara.

Emir bisikletini çoooooooook seviyor babasıyla bisiklet sürmeyi ise çok daha fazla dün babasıyla biraz bisiklet sefası yaptılar mutluluktan ayağa kalkınca babası çekmiş fotoğrafını Emir beye ise poz vermek kalmış gülümseyerek.


Bu poz da yere bakan yürek yakan cinsten bu oğlan tam artist olacakmış aslında çünkü poz vermeye bayılıyor ve gülümseyerek kıpırdamadan bekliyor.









Hiç yorum yok: