28.10.09

ÜÇLÜ DALTON KUZENLER

Kızım kuzenleri Batuhan ve Turan ile beraber olmayı birlikte eğlenmeyi çok seviyor geçtiğimiz haftalarda Batuhan´ın okuluna onu almaya gittik sürpriz yapalım istedik Batuş çok sevindi bizi görünce bende çok duygulandım halası olarak onu mavi önlüğün içinde gördüğümde umarım başarılı öğrenciler olurlar vatana millete faydalı olurlar.

Herkes kendi yaşıtına göre kuzen seçmiş bu resimde de Berat paşamız var Erol abimin oğlu. İkisi bir araya gelince inanılmaz eğleniyorlar ama sadece 15 dakika kalan zamanlarda sadece kavga ediyorlar biri eline ne alırsa öbürü de onu istiyor sonra da kim güçlü gelirse (ki genelde Emir) o alıyor diğeri ağlıyor acayip komikler en komik olay ise Berat Emiri nerde görürse görsün Emire bakıp bakıp kaçıyor yanında kim varsa onun kucağına kaçıyor kimse yoksa Emire bakıp bakıp koltuğa vs tırmanıyor inanılmaz korkuyor.






Kız halaya oğlan dayıya çeker demişler bizimki de dayıya çekerse yandık şimdiden kız aramaya başlayalım çünkü bizim dayıların saçı 18 inden sonra dökülmeye başlar.






Hiç yorum yok: