6.4.09

HAFTASONUMUZ

Pazar günü bizim kızlar toplandık. Emel, Bahar, Filiz ve gelinleri Nazife bizdelerdi keyifli bir haftasonu geçirdik en çok da çocuklar. Eylüş ile oynaştılar bol bol hele Cerenin en sevdiği oyuncaklarından biri olan mö ineğini Eylüle hediye etmesi görülmeye değerdi. Anladım ki Ceren Eylülü gerçekten çok seviyor çünkü hiçbir eşyasını hele hele oyuncaklarını kimseye vermez. Komik olan şey ise Eylülün sürekli Emirhana ablalık yapması ve Cerenin Eylülü ayağında sallayıp uyutmasıydı yani herkes birbirine ablalık yaptı. Emelimin her zamanki artist pozlarından birisi kendisi çekme dese de ben çektim çok da güzel olmuş.
Havaların ısınmasıyla kendimizi sokağa attık ve saatlerce gezdik oğluşda bu arada ilk defa parka gitmiş oldu işin ilginç tarafı ise Emirin salıncağa ilk binmesine rağmen hemen alışması ve salıncaktan inmemek için ağlamasıydı. Demek ki insan güzel olan şeye çabuk alışıyor.







Ablamızın yüzünde herzamanki yüz ifadesi yani okula gideceği zaman hep böyle olur yüzü zoraki gülmeye çalışıyor resimde. Dediğine göre de okul gereksizmiş nasıl olsa okuma yazmayı öğrenmiş bundan sonrada gitmese de olurmuş vs vs....





Hiç yorum yok: